Ψάχνοντας μία επιτυχία...

Δημοσιεύθηκε 9:36 πμ
Ψάχνοντας μία επιτυχία...

Mε το διοικητικό θέμα να διατηρείται ανοικτό (σ.σ. παραμένει το νυν διοικητικό συμβούλιο για ακόμη 15 ημέρες προκειμένου να βρεθούν άτομα που θέλουν να αναλάβουν), στην Ανόρθωση καίει έντονα και το αγωνιστικό, αφού ο ένας βαθμός στους πρώτους τρεις αγώνες της χρονιάς δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση μία ομάδα του εκτοπίσματος της «Κυρίας».

Φιλοξενώντας σήμερα, στις 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την Ομόνοια, το συγκρότημα της Αμμοχώστου θέλει να αντιστρέψει το κλίμα και να προσφέρει επιτέλους χαμόγελα στους φίλους της. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Οκκάς, γνωρίζει πολύ καλά ότι τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν και την ψυχολογία και μια ενδεχόμενη επιτυχία απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά θα προσφέρει πόντους και σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κύπριος τεχνικός προετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους Παρούτη, Τεϊσέιρα, Ιωάννου και Γκαρσία. Στο μεταξύ, στην Ανόρθωση συνεχίζεται και η προσπάθεια για ενδυνάμωση του ρόστερ. Όπως επιβεβαιώθηκε από χθες, έχει σταλεί πρόταση στον Πολωνό μέσο Γκρέκορζ Κριχόβια, με την περίπτωσή του όμως να χαρακτηρίζεται ως δύσκολη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ