Άρης – Ολυμπιακός: Πρώτο και κρίσιμο ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης»

Δημοσιεύθηκε 9:11 πμ
Άρης – Ολυμπιακός: Πρώτο και κρίσιμο ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης»

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Μονομαχία» στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού. Οι «κίτρινοι» του Άκη Μάντζιου φιλοξενούν τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ του Σαββάτου (21/09) στις 20:00 για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Μονόδρομος» η επιστροφή στις νίκες για τους Πειραιώτες μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό, αλλά και εν όψει ευρωπαϊκής πρεμιέρας. Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Λιόν στη Γαλλία για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τους Γιώργο Μασούρα και Παναγιώτη Ρέτσο, οι δύο Έλληνες διεθνείς κρίθηκα ανέτοιμοι. Παράλληλα στην Αθήνα για διάφορους λόγους έμειναν και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης.

Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Φαμπιάνο, ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ, ενώ για πρώτη φορά στους «εκλεκτούς» του Μάντζιου συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ