Ραχίμ Στέρλινγκ: Ευτυχισμένος στην Άρσεναλ

Δημοσιεύθηκε 9:03 πμ
Ραχίμ Στέρλινγκ: Ευτυχισμένος στην Άρσεναλ
LONDON COLNEY, ENGLAND - SEPTEMBER 13: Raheem Sterling of Arsenal during a training session at Sobha Realty Training Centre on September 13, 2024 in London Colney, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Ξέχασε την Τσέλσι και απολαμβάνει το «Έμιρεϊτς» ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Άγγλος εξτρεμ ζει την απόλυτη ποδοσφαιρική ευτυχία στην Άρσεναλ, όπως φάνηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του. Με δύο συμμετοχές σε Premier League και Champions League, έγινε ο πρώτος Άγγλος που έχει παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

Όταν τον ρώτησαν ποια είναι η κορυφαία ομάδα του Λονδίνου, απάντησε αφοπλιστικά υπέρ της Άρσεναλ, τονίζοντας πως δεν δίστασε καθόλου όταν ήρθε η πρόταση!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ