Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ ο Μαλάσια

Δημοσιεύθηκε 8:20 μμ
Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ ο Μαλάσια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την είδηση της επιστροφής του Ταϊρέλ Μαλάσια στις προπονήσεις στο Κάρινγκτον, με τον παίκτη να αναμένεται σύντομα να δηλώσει παρόν στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ για τη συνέχεια.

Η περσινή σεζόν της Γιουνάιτεντ συνοδεύτηκε από πολλούς τραυματισμούς που επιβάρυναν σημαντικά την ομάδα καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Μία πολύ σημαντική απώλεια για τους "Κόκκινους Διαβόλους" ήταν αυτή του Ολλανδού μπακ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο γόνατο που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση, γεγονός που τον έθεσε νοκ άουτ για ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Πλέον, ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του αυτό τον εφιάλτη και ετοιμάζεται να ξανασυστηθεί στους φιλάθλους της ομάδας, η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος χωρίς αριστερό μπακ, μιας και ο Λουκ Σο αντιμετωπίζει και εκείνος πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ