Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις Basket League και Α' γυναικών

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις Basket League και Α

Σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα Basket League και Α' Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, στο COFFEEHOUSE Nicosia Central στη Λευκωσία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και τόνισε τη σημασία της αγωνιστικής και οργανωτικής προόδου της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Ο κ. Μουζουρίδης, μιλώντας για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, σημείωσε:

«Ευχόμαστε να έχουμε μια δυναμική και ανταγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες για όλες τις ομάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διαχρονικό χορηγό της ΚΟΚ, ΟΠΑΠ Κύπρου, που είναι πάντα στο πλευρό της Κυπριακής καλαθοσφαίρισης.

Ευχαριστούμε τη Cytavision που αποτελεί και φέτος την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος της Basket League.

Να ευχαριστήσω θερμά επίσης την ECOMMBX, τον 6ο παίκτη της Εθνικής μας ομάδας στον δρόμο για το Ευρωμπάσκετ, όπου με την δική τους στήριξη μπορούμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο καλαθοσφαιρικό μέλλον για την χώρα μας.

Ευχαριστούμε επίσης την COFFEEHOUSE, την 1η Κυπριακή αλυσίδα καφέ για την συνέχεια της συνεργασίας μας ως Official Coffee Partner & Catering Supplier για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, που δίνει επιπλέον ώθηση στο αγαπημένο μας άθλημα».

Χαιρετισμό έκανε η αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) κα. Κάλλη Χατζηιωσήφ:

«Η έναρξη της αγωνιστικής σεζόν πάντα δίνει το δικαίωμα στους διοικούντες του κάθε αθλήματος να ελπίζουν και να εύχονται ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή και θα υπάρξει πρόοδος. Αυτό εύχομαι και για το μπάσκετ!

Είναι χαρά του ΚΟΑ να είναι εδώ, αφού η ΚΟΚ θεωρείται μία από τις ομοσπονδίες που έχει σωστή οργάνωση, στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης. Καλές επιτυχίες στις ομάδες και τους εύχομαι να έχουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Κλείνοντας, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους χορηγούς, που αποτελούν πνεύμονα για τον αθλητισμό και συμπληρώνουν τη στήριξη του Κράτους».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της COFFEEHOUSE, κ. Μιχάλης Αλετράρης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της συνεργασίας με την ΚΟΚ:

«Είναι τιμή μας να στηρίζουμε τον κυπριακό αθλητισμό και ειδικά την καλαθόσφαιρα. Ο καλός καφές και το μπάσκετ αποτελούν μέρος της κουλτούρας της COFFEEHOUSE εδώ και χρόνια.

Η πρώτη μας επαφή με το κυπριακό μπάσκετ ήταν ως υποστηρικτές του πρωταθλήματος μπάσκετ σε τροχοκάθισμα, ενώ μέχρι το 2023, ήμασταν χορηγοί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πλέον, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε και μέρος του δρόμου προς το Ευρωμπάσκετ 2025, που θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες, που προάγουν την άμιλλα και την αγάπη για τον αθλητισμό, με moto μας το #FuelForChampions», δήλωσε.

Μετά τις δηλώσεις, ακολούθησε η διαδικασία των κληρώσεων για τα πρωταθλήματα Basket League και Α' Γυναικών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής, ενώ το πλήρες πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα της ΚΟΚ.

1η Αγωνιστική Basket League (11-13/10/2024):

Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση Αμμοχώστου

ΑΠΟΕΛ - Ε. Ν. Παραλιμνίου

Κεραυνός Στροβόλου - ΕΘΑ Έγκωμης

payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ - Απόλλων Λεμεσού

Ρεπό: Αχιλλέας Καϊμακλίου

1η Αγωνιστική Α' Γυναικών (13/10/2024):

Υδρα Ασφαλιστική Ε.Ν.Α.Δ. - Sole Mare By The Sea ΑΕΛ

ΑΠΟΠ Πάφου - ΕΘΑ Έγκωμης

Sigma Bakeries ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γερμασόγειας - Ζήνωνας Λουκής Ακρίτας

• Δείτε όλο το πρόγραμμα της Basket League, του Πρωταθλημάτος Γυναικών, καθώς και όλων των πρωταθλημάτων της ΚΟΚ, στο πιο κάτω link: https://cbfweb.org/eCBF/pubgames.aspx

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ