Πέρασε εύκολα από το Παραλίμνι ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Πέρασε εύκολα από το Παραλίμνι ο ΑΠΟΕΛ

Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ επικρατώντας εύκολα με 4-0 της Ένωσης στο «Τάσος Μάρκου, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της σεζόν. Έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν τους έξι βαθμούς, αφήνοντας τους βυσσινί στους τρεις.

Η ομάδα της Λευκωσίας είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και επιδίωκε όσο πιο σύντομα να φθάσει στον στόχο της, πράγμα που κατάφερε στο 29’, όταν η μπάλα έφθασε στον Κιντίγια ο οποίος με πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα και με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των πρωταθλητών έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε το δικαίωμα στον ΑΠΟΕΛ να ελέγξει ακόμη περισσότερο. Έχοντας δοκάρι στο 40’ σε κεφαλιά του Αλ Αραμπί, απλοποίησε τα πράγματα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσεμπάκ να πετυχαίνει στο 45’ να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης έμελλε να βάλει ακόμη πιο γερές βάσεις για το τρίποντο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, μιας και στο 56’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Τεχέρα, ο Τσεμπάκ κέρδισε την κεφαλιά και σημείωσε το 3-0.

Στο 80’ η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χαραλάμπους, ενώ όσον αφορά στις ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν επισκέψεις στις εστίες, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι η ομάδα που βρήκε τον δρόμο γι’ ακόμη ένα τέρμα, όταν στο 90+1’ μετά από ωραία συνεργασία, ο Εντονγκαλά πέρασε στον Δώνη που με ιδανικό πλασέ έγραψε το τελικό 4-0.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

90+1' - ΓΚΟΛ. 0-4. Ωραία συνεργασία από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, με τον Εντονγκαλά να στρώνει στον Δώνη που με πλασέ χρίζεται σκόρερ

72' - Ο Ελ Αραμπί βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Ένωσης που νίκησε στο τετ α τετ

71' - Μετά από από κόρνερ του Ανδρέου, ο Κορίνους έκανε την κεφαλιά που έφυγε πάνω από τα δοκάρια

67' - Γύρισμα από τον Κιντιγιά, ο Σαρφό προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα

56'- ΓΚΟΛ. 3-0. Εκτέλεση κόρνερ από τον Τεχέρα, ο Τσεμπάκ πήρε την κεφαλιά και πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45' - ΓΚΟΛ. 2-0. Ο Τσεμπάκ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του

44' - Ο Τεχέρα με δυνατό πλασαριστό σουτ απειλεί, ελάχιστα έξω η μπάλα

40' - ΔΟΚΑΡΙ. Κεφαλιά του Ελ Αραμπί, σταματάει στο δοκάρι

33' - Ο Ελ Αραμπί έκανε το σουτ, πολύ έξω το σουτ

29' - ΓΚΟΛ. 0-1. Πλασαριστό σουτ από τον Κιντιγιά, έξω από την περιοχή, η μπάλα πάει κατευθείαν στα δίχτυα του Αντεμπάγιο που δεν μπόρεσε να ανακόψει τη πορεία της μπάλας

23' - Σουτ του Μαρκίνιος από καλή θέση, βρήκε σε πλάτη αμυντικού η μπάλα κι έφυγε σε κόρνερ

21' - Φωνές από τον ΑΠΟΕΛ για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μαρκίνιος

18' - Η μπάλα στρώθηκε στον Κιντιγιά, έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια

3' - Μετά από κόρνερ του Μαρκίνιος, ο Πέτροβιτς έκανε την κεφαλιά που πήγε έξω

1' Έναρξη του αγώνα

ΕΝΩΣΗ: Αντεμπάγιο, Χούγκενχουτ, Κορίνους (76' Χριστοφή), Ιωάννου (76' Μπάρι), Σαμπού, Μεντί, Νόρτι (46' Σίλβα), Κοσμά (53' Koτσώνης), Ανδρέου, Γκότλιεβ (68' Μαυρουδής), Χαραλάμπους

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Λαΐφης (62' Ντβάλι), Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα (62' Κόρμπους), Σαρφό, Εντονγκαλά, Μαρκίνιος (62' Δώνης), Ελ Αραμπί (74' Ντράζιτς)

ΣΚΟΡΕΡ: 29' Κιντιγιά, 45', 56' Τσεμπάκ, 90+1' Δώνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20' Χαραλάμπους, 48' Γκότλιεβ, 78' Σαμπού, 90+3' Σίλβα / 36' Kοσταντίνοφ, 64' Τσεμπάκ

ΚΟΚΚΙΝΗ: 80' Χαραλάμπους (δεύτ. κιτρ)

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ