Επέστρεψε στον Άγιαξ ο Κλάασεν

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Επέστρεψε στον Άγιαξ ο Κλάασεν

Στο… σπίτι του γύρισε ο Ντάβι Κλάασεν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ και υπέγραψε με τον Άγιαξ, επιστρέφοντας στο Άμστερνταμ για 3η φορά!

Στον αγαπημένο του Άγιαξ γύρισε ο Ντάβι Κλάασεν, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του Αίαντα για 3η φορά στην καριέρα του.

Ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ, στις οποίες βρέθηκε από το 2004 έως το 2012, όταν και ενσωματώθηκε με την πρώτη ομάδα.

Το 2017 μεταπήδησε στην Έβερτον, όπου δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Βέρντερ Βρέμης, επέστρεψε το 2020 και πάλι στον Αϊαντα.

Πέρσι ο 31χρονος χαφ μετακινήθηκε στην Ίντερ, ωστόσο μόλις έναν χρόνο αργότερα, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα, έως το 2025.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ