Ο Γιούριτς αναλαμβάνει τα ηνία της Ρόμα

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Ο Γιούριτς αναλαμβάνει τα ηνία της Ρόμα

Ο Ιβάν Γιούριτς είναι ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Εποχή Ιβάν Γιούριτς στη Ρόμα, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντε Ρόσι στον πάγκο της. Ο Κροάτης τεχνικός, πρώην προπονητής της Τορίνο και της Βερόνα, έχει ήδη φτάσει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, αναμένεται να κάνει προπόνηση και με την ομάδα το απόγευμα.

Το συμβόλαιο του Γιούριτς θα έχει ισχύ για έναν χρόνο και θα ανανεωθεί αυτόματα αν η ομάδα προκριθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Ο Κροάτης τεχνικός ήταν ο δεύτερος υποψήφιος μετά τον Στέφανο Πιόλι, που θα συνεχίσει στην Αλ Νασρ, με το προφίλ του να εναρμονίζεται πλήρως στις απαιτήσεις των «τζιαλορόσι», που έψαχναν έναν έμπειρο στη προπονητή με ικανότητα να αναδεικνύει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ