Αδιαπραγμάτευτη η δεύτερη νίκη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Αδιαπραγμάτευτη η δεύτερη νίκη
Για μία ακόμα φορά, ο Ζοσέ Ντομίνγκες αναγκαστικά θα κάνει κάποιες αλλαγές

Η προσοχή των χιλιάδων φίλων του ΑΠΟΕΛ είναι σήμερα στραμμένη στο «Τάσος Μάρκου» του Παραλιμνίου, εκεί όπου η ομάδα τους θα δώσει τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ένωση. Οι γαλαζοκίτρινοι, πάρα τις απουσίες που θα έχουν, αισιοδοξούν ότι θα δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής και θα πάρουν το ζητούμενο, καθώς η δεύτερη νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη. Για μία ακόμα φορά, ο Ζοσέ Ντομίνγκες αναγκαστικά θα κάνει κάποιες αλλαγές και προφανώς θα προφυλάξει κάποιους παίκτες που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών (αμφίβολοι οι Ντονγκαλά, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Μάγιερ και Μπα). Σημειώνουμε ότι εκτός αποστολής θα μείνει ο Πίζι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (αποκτήθηκε μετά την 1η αγωνιστική).

Πιθανή ενδεκάδα

Έστω κι αν είναι δύσκολο να κάνουμε σωστή πρόβλεψη, θα δώσουμε μια πιθανή ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια ο Μπέλετς, αριστερά ο Κιντίγια και δεξιά ο Τσεμπάκ. Στο κέντρο της άμυνας, τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Πέτροβιτς, Ντβάλι και Λαΐφης. Στη μεσαία γραμμή σίγουρος θεωρείται ο Αμπάνια και από εκεί και πέρα τις δυο θέσεις θα διεκδικήσουν οι Τεχέρα, Σαρφό και Κόρμπου. Αριστερά μάλλον θα πάει ο Μαρκίνιος, δεξιά ο Δώνης και σε θέση φορ ο Ελ Αραμπί.

Με ταχύτητα μπορεί...

Όπως έδειξε στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο ΑΠΟΕΛ όταν παίξει γρήγορα μπορεί να προσφέρει θέαμα αλλά να πετύχει και ωραία γκολ. Αυτό θα προσπαθήσει να δώσει και σήμερα στον κόσμο του που αναμένει με αγωνία...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ