Ημέρα… Μαρσιάλ στην ΑΕΚ!

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Ημέρα… Μαρσιάλ στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ενεργοποίησε τη… βόμβα Μαρσιάλ και ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί απόψε μέσα σε χαμό, την ίδια στιγμή, όμως, ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες με διπλό επί της Athens Kallithea!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Αντονί Μαρσιάλ για την ΑΕΚ!

Η «Ένωση», όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (17/09), ήρθε σε συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος φτάνει απόψε (18/09) στην Αθήνα και αναμένεται αποθεωτική υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» από πολλούς «κιτρινόμαυρους» οπαδούς. Στη συνέχεια, φυσικά, θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πέρα από το θέμα του Μαρσιάλ, όμως, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει και το αγωνιστικό σκέλος, με τον Ματίας Αλμέιδα να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του.

Από σήμερα, λοιπόν, άπαντες στον «δικέφαλο» επιστρέφουν στη δουλειά στα Σπάτα, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τον αγώνα με την Athens Kallithea FC, στη Λεωφόρο.

Ένα από τα πρώτα θέματα, που απασχολούν τον Αλμέιδα, είναι η κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία. Ο διεθνής επιθετικός δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, με τον Αργεντινό τεχνικό να προφυλάσσει τον παίκτη του, για να είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι.

Ωστόσο, καλύτερη εικόνα για τον Λιβάι θα υπάρξει στη σημερινή προπόνηση, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Έρικ Λαμέλα.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ