«Ξέρετε γιατί με εκπλήσσει;»: Μυθική ατάκα Γκουαρδιόλα για τον Χάαλαντ

Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
«Ξέρετε γιατί με εκπλήσσει;»: Μυθική ατάκα Γκουαρδιόλα για τον Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει κάνει τρομακτική εκκίνηση στη φετινή Premier League, μετρώντας ήδη εννέα γκολ σε τέσσερα ματς για την Premier League – περισσότερα από κάθε ομάδα της κατηγορίας.

Ο Νορβηγός έχει φτάσει τα 99 τέρματα σε 103 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ερωτάται από δημοσιογράφο αν τον εκπλήσσουν οι εξωπραγματικοί αριθμοί του επιθετικού του.

«Ναι, λιγάκι. Ξέρετε γιατί; Έπαιξα έντεκα χρόνια ως επαγγελματίας (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα), ήμουν ποδοσφαιριστής. Έβαλα έντεκα γκολ. Αυτός ο τύπος έχει εννέα σε τέσσερα ματς φέτος. Άλλο ένα για να με ισοφαρίσει» αποκρίθηκε ο Καταλανός τεχνικός, που συνολικά στην καριέρα του, σημείωσε 28 τέρματα με Μπάρτσα, Μπρέσια, Ρόμα, Αλ Αχλί και Ντοράδος, όντας βέβαια αμυντικό χαφ.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ