Για το... δέκα το καλό ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Για το... δέκα το καλό ο ΑΠΟΕΛ

Ένα τρομερό νικηφόρο σερί του θέλει να επεκτείνει ο ΑΠΟΕΛ στο αυριανό (18/9, 19:00) εξ αναβολής παιχνίδι με την Ένωση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γιατί ναι μεν οι βυσσινί έκαναν σχετικά πρόσφατα έκπληξη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, όταν το 2021 τους κέρδισαν (2-0) και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ, όμως στο Παραλίμνι, όπου θα γίνει ο αγώνας της Τετάρτης, η ομάδα της Λευκωσίας μετράει εννέα διαδοχικά διπλά και διεκδικεί το δέκατο!

Σε αυτά τα εννέα ματς, μάλιστα, ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε 25 φορές, ενώ η δική του εστία παραβιάστηκε μόλις τρεις.

Η τελευταία φορά που η Ένωση δεν ηττήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους στο «Τάσος Μάρκου» ήταν τη σεζόν 2010/11 όταν κέρδισε με 1-0 (2η αγωνιστική) ενώ την προηγούμενη σεζόν (2009/10) είχε καταγραφεί η τελευταία μέχρι σήμερα ισοπαλία (1-1).

Όσο για το διπλό της ΕΝΠ επί του ΑΠΟΕΛ το 2021; Αυτό ήταν το μοναδικό ματς των δύο ομάδων -ανεξαρτήτου έδρας- που δεν βρήκε νικητές τους γαλαζοκίτρινους, μετά το 2010 και σε σύνολο 19 αναμετρήσεων!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ