Το αποφάσισε ο Κοντίδης: Αέρα στα πανιά του για το LA 2028!

Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Το αποφάσισε ο Κοντίδης: Αέρα στα πανιά του για το LA 2028!

Τη μεγάλη του απόφαση να μην αποσυρθεί από τα νερά και να παλέψει για την έκτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες ανακοίνωσε ο Παύλος Κοντίδης!

Στο Media Event που διοργανώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/9) στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, για να μιλήσει στα ΜΜΕ και να ευχαριστήσει όλους όσοι ήταν δίπλα του στο μακρύ και επίπονο ταξίδι για το Παρίσι 2024, ο Ολυμπιονίκης μας ιστιοπλόος ανέφερε πως έχει αποφασίσει να συνεχίσει να αγωνίζεται, με στόχο να βρεθεί και στο Λος Άντζελες 2028!

Θυμίζουμε πως με την επιστροφή του στην Κύπρο από το Παρίσι και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Κοντίδης είχε δηλώσει πως δεν είχε ακόμη αποφασίσει για το αγωνιστικό του μέλλον.

Σχεδόν ενάμιση μήνα αργότερα, η μεγάλη απόφαση έχει παρθεί και ο Παύλος θα συνεχίσει να... δαμάζει τα κύματα για να διεκδικήσει την έκτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2008 και κατέκτησε δύο φορές το αργυρό μετάλλιο (τα μοναδικά μετάλλια στην ιστορία της Κύπρου στους Αγώνες), το 2012 στο Λονδίνο και φέτος στο Παρίσι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ