Στην άκρη τα πανηγύρια... ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Στην άκρη τα πανηγύρια... ενόψει ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά οι βυσσινί δεν έχουν χρόνο για περαιτέρω πανηγύρια αφού αύριο υποδέχονται τον ΑΠΟΕΛ. Πάντως είναι πολλά τα θετικά από την εκτός έδρας νίκης επί της Ομόνοιας 29. Πρώτα από όλα επήλθε ηρεμία στην ομάδα αφού μετά την κάκιστη εμφάνιση με την Καρμιώτισσα υπήρχε αναστάτωση, μουρμούρα και αμφισβήτηση όλων. Η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ήταν μία εξάποντη νίκη. Έπειτα η Ένωση κέρδισε χρόνο αφού πρόκειται για νέα ομάδα που χρειάζεται ομοιογένεια. Επίσης απέβαλε την πίεση που είχε κυριεύσει την ομάδα μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα. Ακόμη ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που ανεβάζει ψυχολογικά όλους στο Τάσος Μάρκου και που δίνει άλλο αέρα στην ομάδα.

Ανακουφισμένος ο Γκούτμαν

Ο Όρι Γκούτμαν υποδέχθηκε την πρώτη νίκη με μεγάλη ανακούφιση. Ο Ισραηλινός τεχνικός πέρασε και αυτός δύσκολα μετά την κάκιστη εμφάνιση με την Καρμιώτισσα. Κέρδισε χρόνο ο κόουτς αλλά έχει ακόμη πάρα πολλή δουλειά να κάνει. Παρά την νίκη επί της Ομόνοιας 29 η Ένωση είχε την ουσία αλλά και στο προχθεσινό παιχνίδι είχε θέματα.

Αντελέγιε ο κορυφαίος

Ο τερματοφύλακας Αντεμπαγιό Αντελέγιε ήταν αυτός που έδωσε την νίκη με την Ομόνοια 29. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ήταν εντυπωσιακός. Κράτησε ανέπαφη την εστία του και έδωσε το πρώτο τρίποντο. Ο Αντελέγιε μέχρι τώρα δείχνει ότι αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή των βυσσινί. Το είχαμε επισημάνει πως και με την Καρμιώτισσα που η Ένωση ήταν κάκιστη ο Αντελέγιε είχε ξεχωρίσει.

Ο Σαμ ο χρυσός σκόρερ

Ο Βέλγος στράικερ Ελίσια Σαμ στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός ήταν ο χρυσός σκόρερ. Ήταν το πρώτο γκολ του Σαμ με την βυσσινί το οποίο πανηγύρισε έξαλλα. Την πρώτη τους εμφάνιση και μάλιστα βασικοί πραγματοποίησαν δύο από τα τελευταία αποκτήματα ο Σέρβος στόπερ Ίλια Μιλίσεβιτς και ο Αυστριακός μεσοαμυντικός Μάρκο Κράιντς.

Βλέπει ΑΠΟΕΛ

Τα πανηγύρια από την νίκη επί της Ομόνοιας 29 τελείωσαν. Αύριο η Ένωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Ο Γκούτμαν θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του και στόχος είναι η νίκη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ