Mε βραζιλιάνικους ρυθμούς!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Mε βραζιλιάνικους ρυθμούς!

Σε εντυπωσιακή φάση βρίσκεται η Πάφος, καθώς μετά την είσοδό της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της, έκανε ιδανική αρχή και στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας δυο δυνατούς αντιπάλους. Μετά το διπλό επί της ΑΕΚ (2-0) ήρθε πιο εύκολα η εντός έδρας επικράτηση κόντρα στην Ανόρθωση (3-1).

Δυο παιχνίδια που είχαν τεράστια συμβολή για να κερδηθούν οι Ζάιρο και Άντερσον Σίλβα. Οι Βραζιλιάνοι πήραν από χέρι την Πάφο και την οδήγησαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας σκοράρει και στα δύο παιχνίδια των κυπελλούχων στο πρωτάθλημα.

Για τον πρώτο ήταν γνωστή η αξία του στο κυπριακό κοινό, καθώς το γεγονός ότι στις προηγούμενες δύο σεζόν πήρε το χρυσό παπούτσι φανερώνει ξεκάθαρα τη στενή επαφή που έχει με τα δίχτυα. Όσον αφορά τον δεύτερο, αποδεικνύεται ως μία ποιοτική και αξιόπιστη επιλογή για τη γραμμή κρούσης της παφιακής ομάδας.

Πέραν των δύο, ο τρίτος που έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ο Σούνιτς που πέτυχε το πρώτο γκολ με την Πάφο, σφράγισε τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ