Κινδυνεύει... σε άλλο χώρο το αήττητο

Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Κινδυνεύει... σε άλλο χώρο το αήττητο

Αποσβολωμένοι έδειχναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ με τα όσα εκτυλίσσονταν στο στάδιο Αλφαμέγα που είχε ως κατάληξη να μην ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων, πολλοί εκ των οποίων -από τη στιγμή που υπάρχουν και πολλοί νεοφερμένοι στο ρόστερ- αδημονούσαν να ζήσουν για πρώτη φορά το ντέρμπι της Λεμεσού, έχασαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν τη συνέχιση του αήττητου (σ.σ. μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια), το οποίο πλέον κινδυνεύει, αφού περισσότερο η δική τους ομάδα στήνεται στον τοίχο ως υπεύθυνη για τους λόγους της απόφασης για διακοπή.

Φυσικά, οι ίδιοι δεν ευθύνονται για ό,τι έγινε και πλέον υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ αυτό που έχουν να κάνουν είναι να επικεντρωθούν στην επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση, περιμένοντας και τις εξελίξεις εκτός αγωνιστικού χώρου για το τι μέλλει γενέσθαι για τον αγώνα με τον συμπολίτη Απόλλωνα.

Η προσοχή για το συγκρότημα του Κρις Κόλμαν στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (22/09), οπότε και θα φιλοξενήσει στο στάδιο Αλφαμέγα, μια από τις ομάδες που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη νέα χρονιά, την Πάφο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ