Χριστοφόρου στο «Ντέρμπι»: «Όποιοι κι αν εμπλέκονται μετά τη Γ.Σ., θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες»

Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Χριστοφόρου στο «Ντέρμπι»: «Όποιοι κι αν εμπλέκονται μετά τη Γ.Σ., θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες»

Τα αγωνιστικά δεδομένα από τον αγώνα που προηγήθηκε με την Πάφο και αυτό που έρχεται με τη Ομόνοια, καθώς και πώς διαμορφώνεται το σκηνικό στα διοικητικά μετά που έληξε η προθεσμία χωρίς καμία υποψηφιότητα για συμμετοχή στο νέο συμβούλιο σχολίασε ο συντονιστής Τμημάτων Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Εταιρείας της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μιλώντας στην εκπομπή «Ντέρμπι» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και 97.6.

--- Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τον αγώνα με την Πάφο: «To παραδέχθηκε και ο προπονητή μας. Η ομάδα μας υστέρησε σε σχέση με τον αντίπαλο. Η Πάφος κέρδισε. Δεν χρίζουν ιδιαίτερης ανάλυσης επειδή ήταν ξεκάθαρη η εικόνα. Αυτό που οφείλουμε ως Ανόρθωση να κάνουμε είναι να το αφήσουμε πίσω και να επικεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα απέναντι στην Ομόνοια που θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον φτωχό απολογισμό στα πρώτα παιχνίδια και εάν έπαιξε ρόλο ότι ήταν παιχνίδια-ντέρμπι: «Όλοι θα παίξουν με όλους. Αυτό που μετράει είναι εμείς να έχουμε την καλύτερη εικόνα που μπορούμε. Να δίνουν οι ποδοσφαιριστές το 100% και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τον Μπράουν: «Η ουσία είναι ότι δεν προχώρησε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ήταν σε εξέλιξη είτε με τον Μπράουν ή οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή. Οφείλουμε να δούμε μπροστά να δούμε τις επιλογές υπάρχουν, για να ενισχυθεί η ομάδα. Το έχουμε παραδεχθεί και δημόσια ότι ψάχνουμε για ποδοσφαιριστή. Να δούμε και τις υφιστάμενες επιλογές και να αποφασίσουμε».

Αν καίγεται η Ανόρθωση για μέσο: «Το καίγεται ή όχι είναι σχετικό. Σημασία έχει να βρεθεί ποδοσφαιριστής ο οποίος να προσθέτει στο υπάρχον ρόστερ και να είτε με διαφορετικά χαρακτηριστικά είτε μιας ποιότητας για να βοηθήσει την ομάδα».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Παρούτης ο οποίος ήταν τιμωρημένος στον αγώνα με την Πάφο. Από εκεί και πέρα για τα υπόλοιπα παιδιά, Κάργα, Φραν Γκαρσία, Τεϊσέιρα και τον Ματίας Σπόλιαριτς φαίνεται ότι το παιχνίδι έρχεται νωρίς, δεν ξέρω αν θα προλάβει κανένας, αλλά νομίζω μαζί με τον Μιχάλη Ιωάννου το πιθανότερο είναι ότι θα είναι οι απουσίες του αγώνα».

Αν επηρεάζει το διοικητικό τα αγωνιστικά: «Πάνω σε αυτό θα σταθώ σε τοποθέτηση του προπονητή που ζει κάθε μέρα τους ποδοσφαιριστές και είπε ότι δεν παίζει κάποιο ρόλο στη δική του οπτική. Η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά. Ο ίδιος κάνει οτιδήποτε για να κρατά στο προπονητικό περιβάλλον έξω από το κέντρο».

Tι προνοεί το καταστατικό μετά την εξέλιξη με τη κατάθεση υποψηφιοτήτων: «Προφανώς είναι μια αρνητική εξέλιξη ότι δεν τέθηκε καμία υποψηφιότητα. Αυτό που μπορεί να γίνει τώρα είναι το βάρος να πέσει στη Γενική Συνέλευση, στα ίδια τα μέλη να αποφασίσουν πώς το επόμενο διάστημα θα ασκείται διοίκηση στην ομάδα. Υπάρχουν διάφορα σενάρια είτε αυτά έχουν να κάνουν με δημιουργία διοικούσας επιτροπής, είτε επιλογή από τη Γενική Συνέλευση ενός ατόμου, είτε παράταση του υφιστάμενου του διοικητικού συμβουλίου».

Εάν το υφιστάμενο δ.σ. έχει πρόθεση να προχωρήσει: «Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ σήμερα. Μέσα από τη Γενική Συνέλευση πρέπει να συζητηθεί, να δούμε τι είναι το καλύτερο με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας για την Ανόρθωση και από εκεί και πέρα είμαι βέβαιος ότι όποιοι κι αν εμπλέκονται σε αυτό που λέμε επόμενη ημέρα με μεγάλη προθυμία θα εργαστούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που υπάρχουν».

Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ακέφαλη: «Προφανώς κανένα καταστατικό συλλόγου δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν δικλίδες και επιλογές, τις οποίες θα πρέπει να τις αξιολογήσει για να πάρει αποφάσεις».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ