Ο Ντομίνγκες άλλαξε τον ΑΠΟΕΛ προς το καλύτερο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Ο Ντομίνγκες άλλαξε τον ΑΠΟΕΛ προς το καλύτερο

Το είπε και το έκανε ο Ζοσέ Ντομίνγκες. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό, είπε ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής θα δουλέψει σκληρά με τους παίκτες του ώστε να διορθώσει λάθη και παραλείψεις, μαζί και με τη φυσική κατάσταση που ήταν σε άσχημα επίπεδα. Κι όντως, ο ΑΠΟΕΛ εναντίον της Καρμιώτισσας παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός, και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκόραρε κι έφυγε το άγχος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με τους παίκτες του να κάνουν μερικές εξαιρετικές ενέργειες που απέφεραν, μεταξύ άλλων, και τα τρία τέρματα.

Η προσοχή στο Παραλίμνι

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ, το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ είναι ασταμάτητο. Αύριο Τετάρτη οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσουν την Ένωση στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρωταθλητών.

Με την Καρμιώτισσα ο ΑΠΟΕΛ είχε απουσίες, το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την Ένωση καθώς αποχώρησαν με προβλήματα οι Σούσιτς και Εντονγκαλά. Τη θέση του Σούσιτς θα πάρει ο Κιντίγια για να ξεκινήσει δεξιά ο Τσεμπάκ. Αν ο Εντονγκαλά δεν τα καταφέρει, τότε ένας από τους Κόρμπου, Μάγιερ θα περάσει στο αρχικό σχήμα και θα γίνουν εσωτερικές αλλαγές. Ο Πίζι, ο οποίος ούτως ή αλλιώς είναι ακόμα νωρίς για αρχικό σχήμα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς αποκτήθηκε μετά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Αγωνία για Μπέλετς

Ο Μπέλετς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ένωση αποκόμισε πρόβλημα στον ώμο από μαρκάρισμα αντίπαλου επιθετικού κι έσφιξε τα δόντια παραμένοντας στο παιχνίδι, πάρα τους δυνατούς πόνους. Ο Σλοβένος προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα για να αγωνιστεί στο Παραλίμνι, καθώς τραυματίας είναι και ο Χριστοδούλου. Αν δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του θα πάρει ο πανύψηλος Βραζιλιάνος Γκαμπριέλ Περέιρα, ο οποίος βρισκόταν το Σάββατο για πρώτη φορά στον πάγκο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ