Eπιβεβαιώνεται η συμφωνία της ΑΕΚ με Μαρσιάλ

Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Eπιβεβαιώνεται η συμφωνία της ΑΕΚ με Μαρσιάλ

Η ΑΕΚ πάει να κάνει το μεγαλύτερο "μπαμ" της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ. Όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24 από τις 3 Σεπτεμβρίου, η Ένωση έχει προσφέρει στον Γάλλο σταρ ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έκτοτε δουλεύει την υπόθεση για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα έναν παίκτη επιπέδου Premier League.

Μετά το δημοσίευμα του Ματέο Μορέτο, ακόμη ένα δημοσίευμα στο εξωτερικό κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του SPORT24, που σας ενημέρωσε πρώτο ότι ΑΕΚ και Μαρσιάλ βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές του 28χρονου εξτρέμ.

Σύμφωνα, με τον Sebastien Denis, η ΑΕΚ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Μαρσιάλ, μέχρι δηλαδή το 2027, με ετήσιες απολαβές στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να πέσουν τις επόμενες 24 ώρες.

.

Την είδηση ότι η ΑΕΚ είναι κοντά στο deal με τον Μαρσιάλ, επιβεβαιώνει πλέον και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Υπενθυμίζεται, ότι τη μεταγραφή Μαρσιάλ, την τρέχουν στενοί και έμπιστοι συνεργάτες του Μάριου Ηλιόπουλου. Οι ίδιοι είχαν αναλάβει και τη δύσκολη υπόθεση Φοφανά και έφτασαν κοντά στον να ολοκληρώσουν τον δανεισμό του παίκτη από την Τσέλσι.

Ο Μαρσιάλ είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του μετά από εννέα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους κόκκινους διαβόλους, ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ