Και σπόντες στην ανακοίνωση της ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 17.9.2024
Και σπόντες στην ανακοίνωση της ΑΕΛ

Ανάμεσα σε αυτά που αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ σχετικά με τα γεγονότα που έφεραν τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Απόλλωνα (διαβάστε ΕΔΩ) ρίχνει και σπόντες για τον τρόπο αντιμετώπισης από κάποιους.

«Αποφασίσαμε όπως τα θέσουμε ενώπιον όλων όσων εμπλέκονται, με την απαίτηση όπως όλοι αρμοδίως τοποθετηθούν και εργαστούν με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αντικειμενικότητα προς εύρεση λύσεων που μοναδικό γνώμονα θα έχουν το καλώς νοούμενο συμφέρον του αθλήματος» σημειώνεται και προστίθεται η... σπόντα: «και όχι τα ιδιοτελή συμφέροντα μερικών, περιστασιακά και κατά το δοκούν!».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ