Τέλες για Ρονάλντο: «Στην Αλ Νασρ οι παίκτες φοβόντουσαν να φάνε γλυκό»

Δημοσιεύθηκε 16.9.2024
Τέλες για Ρονάλντο: «Στην Αλ Νασρ οι παίκτες φοβόντουσαν να φάνε γλυκό»

Ο Άλεξ Τέλες έδωσε μερικές λεπτομέρειες γύρω από τη διατροφή που συντηρεί τον Ρονάλντο σε εξαιρετικό επίπεδο, τονίζοντας πως οι συμπαίκτες του στην Αλ Νασρ... φοβόντουσαν να φάνε γλυκό μπροστά του.

Τρία χρόνια συμβίωσης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αρκούσαν στο Άλεξ Τέλες ώστε να σχηματίσει μια αρκετά ασφαλή εικόνα για τον Πορτογάλο αστέρα. Οι δυο τους άλλωστε συνεργάστηκαν τόσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στην Αλ Νασρ, με τον Βραζιλιάνο μπακ να αποκαλύπτει μερικές πτυχές γύρω από τον CR7.

Σε συνέντευξή του στην «Globoesporte» συγκεκριμένα, ο Τέλες εξήγησε πως ο Κριστιάνο έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον τομέα της διατροφής και του φαγητού.

«Είναι εξαιρετικός, του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι. Όταν λείπουμε, οι ξένοι τείνουν να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αυτός, ίσως επειδή είναι Πορτογάλος, είναι πολύ κοντά με τους Βραζιλιάνους. Καταλήγουμε να έχουμε πολλές επαφές. Για μένα ήταν φυσικό να είμαι μαζί του κάθε μέρα, να μιλάμε, να γελάμε, να αστειευόμαστε.

Ήταν προνόμιο να μοιράζομαι τρία χρόνια στα αποδυτήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να βλέπω τι κάνει σε καθημερινή βάση. Είναι παράδειγμα, είναι πολύ επαγγελματίας», τόνισε αρχικά, προτού ανοίξει το... κεφάλαιο διατροφή:

«Έχει το δικό του γεύμα, το φαγητό είναι διαφορετικό από της υπόλοιπης ομάδας. Είναι φτιαγμένο ειδικά γι' αυτόν και μόλις καθίσουμε έρχεται κατευθείαν ο διατροφολόγος με το πιάτο του. Τι τρώει; Φυσιολογικά πράγματα, σολομό, κινόα, αβοκάντο. Μετά παρακολουθεί τα πιάτα των άλλων παικτών, κάνοντας πλάκα. Στην αρχή τα παιδιά φοβόντουσαν να πάνε για γλυκό, ξέρουμε ότι είναι σε φόρμα, πως του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και σε όλους αρέσει να ακολουθούν καλά παραδείγματα.

Τρώει μια πρωτεΐνη μετά το μεσημεριανό γεύμα, μετά από 15 μέρες υπήρχαν περίπου 20 πρωτεΐνες στο τραπέζι. Όλοι ζήτησαν από τον διατροφολόγο για να δουν αν υπήρχε κάποια μαγεία σ' αυτές» κατέληξε.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ