Αλάνθαστη και πρώτη η Ομόνοια! 

Δημοσιεύθηκε 16.9.2024
Αλάνθαστη και πρώτη η Ομόνοια! 

Η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο ΓΣΠ και έκανε το 3Χ3 ανεβαινοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Παρέμεινε στους τρεις βαθμούς η ομάδα του Μπεργκ. Σκόρερ για την ομάδα του Νταμπράουσκας ο Εβάντρο στο 23ο λεπτό.

  • Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν κάποιες καλές στιγμές όμως η Ομόνοια ήταν αυτή που κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ μία εξ αυτών. Η πρώτη απειλή ήταν για την ΑΕΚ στο 6ο λεπτό. Ο Φαμπιάνο έκανε λάθος απομάκρυνση, ο Ροντέν βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο γκολκίπερ των πρασίνων απέκρουσε. Στο 18΄ήρθε η απάντηση της Ομόνοιας. Ο Σίμιτς έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Στεπίνσκι με κεφαλιά από την καρδιά της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα έξω. Στο 23΄ο Σεμέδο έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά για να μπει στην περιοχή του Αθανασιάδη, να κάνει το γύρισμα, εκεί όπου ο Εβάντρο με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Στο 41ο λεπτό, η ΑΕΚ απείλησε με τον Φαράζ όμως το σουτ του Γάλλου από πλάγια θέση εντός περιοχής, σταμάτησε στον Φαμπιάνο.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν καλό από πλευράς ρυθμού και ευκαιριών. Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης όμως δεν κατάφερε. Οι Λαρνακείς κατάφεραν να απειλήσουν στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης. Στο 76ο λεπτό ο Αγκιέλσκι σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 87ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε την μεγαλύτερης ευκαιρία με τον Φαμπιάνο να λέει «όχι» σε Γκάμα και Αλγκιέσκι οι οποίοι προσπάθησαν να σκοράρουν με σουτ εντός περιοχής. Στο 89΄ένα γυριστό σουτ του Σολ πέρασε πάνω από τα δοκάρια με την Ομόνοια να πανηγυρίζει το τρίτο της τρίποντο στη σεζόν.

Η ιστοσελίδα μας, gipedo.politis.com.cy, σας μετέφερε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο ΓΣΠ.

Τέλος, 1-0.

90΄Πέντε λεπτά ο έξτρα χρόνος.

89΄Γυριστό σουτ του Σολ εντός περιοχής, έξω.

87΄Τρομερή φάση για την ΑΕΚ, εντυπωσιακός Φαμπιάνο! Ο Γκάμα έκανε το σουτ εντός περιοχής, ο Φαμπιάνο είπε «όχι», όπως και στον Αγκιέλσκι ο οποίος στην επαναφορά έκανε το πλασέ!

76΄Ο Αγκιέλσκι σκοράρει όμως το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ!

70΄Τελευταίο 20λεπτο στο ντέρμπι.

60΄Η ΑΕΚ ψάχνει τρόπους να γίνει απειλητική.

48' Εκτέλεση φάουλ από τον Ροντέν, κεφαλιά του Καμπρέρα, πάνω από τα δοκάρια.

46΄Ξεκίνησε το β΄μέρος.

Ημίχρονο, 1-0.

45΄Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος.

41΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Φαράζ μπήκε στη περιοχή από πλάγια, έκανε το πλασέ στη κλειστή γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε.

27΄Σουτ του Ροντέν, δίπλα από την εστία του Φαμπιάνο η μπάλα.

23΄ΓΚΟΛ η Ομόνοια, 1-0 με Εβάντρο! Ο Σεμέδο γύρισε την μπάλα στην περιοχή εκεί όπου ο Εβάντρο με δυνατό σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη.

18΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια! Σέντρα του Σίμιτς από δεξιά, ο Στεπίνσκι από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, αστόχησε με το κεφάλι.

13΄Σέντρα σουτ του Φαράζ, έδιωξε σε κόρνερ ο Φαμπιάνο.

6΄Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Λάθος σε πρώτο χρόνο από τον Φαμπιάνο, ο Ροντέν εκτέλεσε εντός περιοχής όμως ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας απέκρουσε.

1΄Σέντρα!

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Σεμέδο (90+3΄Αλιούμ) Εβάντρο (59΄Κούσουλος) Στεπίνσκι (73΄Κακουλλής) Μάριτς, Σίμιτς, Χαμάς (90+3΄Ελάντερ) Παναγιώτου, Εράκοβιτς

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λέδες, Ροντέν (69΄Αγκιέλσκι) Φαράζ, Μιλίσεβιτς, Πέρε Πονς, Αϊτόρ (87΄Γκάμα) Εκπολό, Ρομπέρζ, Καμπρέρα (69΄Σολ) Μιραμόν (87΄Γκνάλι)

ΣΚΟΡΕΡ: 23΄Εβάντρο/-

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 69΄Κούσουλος, 70΄Ντιουνκού, 76΄Εράκοβιτς, 88΄Κακουλλής/44΄Αϊτόρ, 45+3΄Αθανασιάδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας

VAR: Maggioni Lorenzo

ΑVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ