Συνεχίζει αλάνθαστος ο Άρης!

Δημοσιεύθηκε 15.9.2024
Συνεχίζει αλάνθαστος ο Άρης!

Πέρασε και από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Άρης ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικράτησε με 3-0 της Ομόνοια Αραδίππου.

Σκόρερ για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι οι Μοντνόρ στο 2΄, Κβιλιτάια (πεν.) στο 63΄και Σάβο στο 83΄.

Να σημειώσουμε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 29ο λεπτό λόγω αποβλής του Ουρόσεβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Άρης με αυτή του την νίκη, έκανε το 3Χ3, έφτασε τους 9 βαθμούς και ανέβηκε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της η Ομόνοια Αραδίππου παρέμεινε στον 1 βαθμό και την 13η θέση.

Ομόνοια Αραδίππου: Λόρια, Ποντικός (72΄Αβραάμ) Χαβέλκα (81΄Τεξέιρα) Τζούνιορ, Ζερόμ, Σιήκκης (81΄Αναστασίου) Λίμα, Μπάντζι, Μπόργκε, Θεοχάρους (65΄Κούτσακος) Γκόμες.

ΑΡΗΣ: Βανά, Καζού, Μπένγκτσον (46' Μάτισικ), Κβιλιτάια (72' Σαβό), Γκομίς (58' Νίκολιτς), Γκόλντσον, Σανέ (34' Μποακί), Στρούσκι, Σαρφό (34' Γιαγκό), Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32΄Χαβέλκα, 64΄Γκόμες/5΄Σανέ, 24΄Καζού

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -/28΄Ουρόσεβιτς

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ