Η θέση της ΑΕΛ: «Δεν έχουμε αντιληφθεί τον λόγο που δεν ξεκίνησε»

Δημοσιεύθηκε 15.9.2024
Η θέση της ΑΕΛ: «Δεν έχουμε αντιληφθεί τον λόγο που δεν ξεκίνησε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης, εξέφρασε με έντονο προβληματισμό, τη θέση της ομάδας για τα όλα όσα συνέβησαν.

«Εμάς μας διετάξαν να βγάλουμε έξω 1000 ανθρώπους. Και δεν ερχόταν κανείς να τους κάνει σωματικό έλεγχο. Δεν ερχόταν κανείς. Εδώ τίθεται το ερώτημα, με το που ανακοινώνεται η διακοπή, ανάβουν 200 βεγγαλικά από την κερκίδα του Απόλλωνα. Τότε για πιο σωματικό έλεγχο μιλάμε. Θα έχουμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον λόγο που δεν ξεκίνησε. Δεν έγινε κάτι εντός αγωνιστικού χώρου και οι κερκίδες ήταν άψογες σε συμπεριφορά.

Για να προσθέσει: «Δεν μας ενημέρωσε κανένας αιχμηρά αντικείμενα και μολότοφ. Εμείς τους μόνους που είδαμε να κρατάνε κάτι ήταν τους φίλους του του Απόλλωνα που άναψαν 200 βεγγαλικά. Είναι κρίμα, μία γιορτή του ποδοσφαίρου, στη Λεμεσό, να αποφασίζει η Αστυνομία αν θα διεξαχθεί ή όχι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ