Παπαθεοδώρου: «Δεν βγήκαν όλοι έξω για να γίνει έλεγχος - Βρέθηκε τσάντα με μολότοφ»

Δημοσιεύθηκε 15.9.2024
Παπαθεοδώρου: «Δεν βγήκαν όλοι έξω για να γίνει έλεγχος - Βρέθηκε τσάντα με μολότοφ»

Ο αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, εξέφρασε τη θέση της Αστυνομίας για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε η αναμέτρηση Απόλλων - ΑΕΛ στο «Alphamega Stadium».

«Εμείς ως αστυνομία παρακαλουθήσαμε τι έγινε. Βρέθηκε τσάντα με μολότοφ και πυρσούς. Αρκετή ώρα πριν την έναρξη οι οπαδοί της μιας ομάδας και συγκεκριμένα της ΑΕΛ, μπήκαν χωρίς να δεχθούν οποιαδήποτε έλεγχο, ρίχνοντας σπρέι στους αστυνομικούς και τους επιτηρητές και κάθισαν στις κερκίδες. Ζητήσαμε να βγουν όλοι έξω, να δεχθούν τον έλεγχο και ξαναμπούν στο γήπεδο. Αυτο έγινε ως τις οκτώ παρά. Αρχικά βγήκε έξω μερίδα από αυτούς και δεν πέρασε από τον έλεγχο και άρχισαν να επιστρέφουν πίσω. Ως αστυνομία δεν μπορούσε να αστυνομευθεί με ασφάλεια. Είναι αυτά που η πολιτεία απεύχεται και προβαίνουμε συνεχώς σε εισηγήσεις κάνει συστάσεις και προς την ΚΟΠ. Ας αναλάβουν και οι άλλοι φορείς τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν».

Για να συμπληρώσει για το γεγονός ότι ενώ ζήτησαν να βγουν έξω, δεν έγινε έλεγχος. «Δεν βγήκαν όλοι έξω για να γίνει έλεγχος» ενώ για τους πυρσούς που άναψαν μετά την ανακοίνωση της διακοπης οι φίλοι του Απόλλωνα, απάντησε: «Την κύρια ευθύνη την έχουν οι επιτηρητές και εμείς από καλή θέληση, συνδράμουμε μαζί τους».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ