Ο Σαμ κρατούσε το κλειδί της... απόδρασης, τεράστιο διπλό για Ένωση επί Ομόνοιας 29Μ

Δημοσιεύθηκε 15.9.2024
Ο Σαμ κρατούσε το κλειδί της... απόδρασης, τεράστιο διπλό για Ένωση επί Ομόνοιας 29Μ

Με γκολ από τον Ελίσια Σαμ στο 83ο λεπτό, η Ένωση πήρε σπουδαίο διπλό στην Περιστερώνα επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου και πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό μαραθώνιο.

Από την άλλη οι πράσινοι δεν κατάφεραν ούτε την 3η αγωνιστική να πανηγυρίσει τον πρώτο της ιστορικό βαθμό στα σαλόνια.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Μπρολ, Ντεσλάντες, Γκαρσία (80΄ Αρτεμίου), Χέιλεν, Ράμος (46΄ Πικής), Ψάλτης, Γουίλερ, Κάρπ, Ρ. Φερνάντες (80΄ Αλαμπρίτης), Τρούγιτς (69΄ Ενέμ).

ΕΝΩΣΗ: Αντεμπάγιο, Ιωάννου (80΄ Κοσμάς), Νόρτεϊ, Χούγκενχουρτ, Μεντί, Μιλίτσεβιτς, Γκοτλίεμπ (80΄ Ανδρέου), Σαμ, Κράινζ (80΄ Φλίτερ), Χαραλάμπους (90΄ Κοτσώνης), Σάμπου.

ΣΚΟΡΕΡ: – / 83΄ Σαμ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 87΄ Γουίλερ / 19΄ Κράινζ, Μιλίτσεβιτς, 34΄ Σαμπού, 42΄ Γκοτλίεμπ, 56΄ Νόρτεϊ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Τεχράνυ

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Ροβέρτος Κώστα

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ