Χριστοδούλου: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Δημοσιεύθηκε 14.9.2024
Χριστοδούλου: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Διαβάστε όσα είπε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας και την νίκη στο Δασάκι επί του Εθνικού με 3-2.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που προερχόταν από μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήμασταν αρκετά καλοί στο Α’ ημίχρονο, προηγηθήκαμε και από το πουθενά κάποια ατομικά λάθη μας στοίχισαν να προηγηθεί ο αντίπαλος. Έδειξαν χαρακτήρα οι παίχτες μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση, ήταν πρώτη μας νίκη. Θα τη χαρούμε σήμερα και από αύριο συνεχίζουμε γιατί έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάλι εκτός έδρας. Θα ετοιμάζουμε την ομάδα για να παλέψουμε και να πάρουμε τους τρεις πόντους»

4955828729360409 thumbnail preview (1)

Από την πλευρά του ο Νταβίντ Μπαντία δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε ανάλογα, να μην πιστέψουμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα λόγω των εμφανίσεών μας στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Απόψε δεν είχαμε μαχητικότητα, χάσαμε μονομαχίες και δεύτερες μπάλες. Έτσι θα είναι το 80% των αγώνων μας αυτή τη σεζόν και ευτυχώς αυτό το στραπάταο ήρθε νωρίς. Πρέπει να μάθουμε από αυτό.

Μετά το 2-1 φοβηθήκαμε να παίξουμε την μπάλα μας και να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα, φοβηθήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ