Σπουδαία Καρολίνα Πελενδρίτου - Χάλκινη στα 100μ. πρόσθιο!

Δημοσιεύθηκε 5.9.2024
Σπουδαία Καρολίνα Πελενδρίτου - Χάλκινη στα 100μ. πρόσθιο!

Μπράβο Καρολίνα! Δεύτερο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Παρισιού για την αθλήτρια μας!

Είναι το 8ο Παραολυμπιακό μετάλλιο για την Καρολίνα, τα πέντε από τα οκτώ στα 100μ. πρόσθιο, καθώς είχε κατακτήσει και αργυρό στο Λονδίνο το 2012 και τρία χρυσά. Στην Αθήνα 2004 και στο Πεκίνο το 2008 και στο Τόκιο (2021).

Στο Πεκίνο κέρδισε επίσης το χάλκινο στα 200 μέτρα ελεύθερο και στο Τόκιο το χάλκινο στα 50 μέτρα ενώ πριν λίγες μέρες, στα 50 μέτρα, έβαλε στο στήθος της το αργυρό μετάλλιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ