Το διπλό ταμπλό και η σωστή διαχείρηση του ρόστερ

Δημοσιεύθηκε 5.9.2024
Το διπλό ταμπλό και η σωστή διαχείρηση του ρόστερ

Η σεζόν για την Πάφος FC θα είναι ιδιαίτερα κοπιαστική αφού θα παίζει σε διπλό ταμπλό, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. Για αυτό τον λόγο, μετά την πρόκριση στη League Phase του Conference, έγιναν κινήσεις ενίσχυσης, τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και σε ποσοτικό. Μετά τους Τζόναθαν Σίλβα (ακραίο μπακ) και Nτομίνγκος Γκίνα (μέσο), ο 21χρονος Ματέο Τανλόγκο επρόκειτο να γίνει το νέο μέλος στο οπλοστασιο, δίνοντας επιπλέον λύσεις στον Χουάν Κάρλος Καρσέδο στον ανασταλτικό χώρο του κέντρου.

Aνήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα αποκτηθεί από την Παφιακή ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Και δεν αποκλείεται, μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο, να προκύψει και άλλη κίνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως από τη μία υπάρχει ευχάριστος πονοκέφαλος, εφόσον είναι όλοι υγιείς, όμως από την άλλη θα πρέπει να το διαχειστεί σωστά ώστε να ανταπεξέλθει και στα δύο ταμπλό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ