Ο Παναγιώτης Κοντίδης για την επιστολή του Παύλου προς Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας και τις εκλογές στην Ολυμπιακή Επιτροπή (ηχητικό)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 4.9.2024
Ο Παναγιώτης Κοντίδης για την επιστολή του Παύλου προς Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας και τις εκλογές στην Ολυμπιακή Επιτροπή (ηχητικό)
Η εκλογές στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή θα διεξαχθούν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Υπάρχουν εκδικητικοί λόγοι για τους οποίους η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας δεν θέλει να αναλάβω την θέση του προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), ανέφερε στον Πολίτη 107.6 & 97.6, ο δρ Παναγιώτης Κοντίδης, πατέρας του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους της δυσαρέσκειας που αισθάνεται ο γιος του. Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Κοντίδης απέστειλε επιστολή στην Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΚΙΟ), ζητώντας να συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου το θέμα της εκπροσώπησης της ομοσπονδίας στις εκλογές της ΚΟΕ.

Επιπλέον, ο γιατρός Παναγιώτης Κοντίδης ανέφερε από που πηγάζει το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΟΕ. Συγκεκριμένα είπε ότι επιδιώκει να φέρει την αλλαγή, να γίνεται σωστός προγραμματισμός, να μην χάνονται ταλέντα και να γίνουν σύγχρονες υποδομές για τους αθλητές, ώστενα υπάρξουν και άλλοι Κύπριοι Ολυμπιονίκες.

Ακούστε την παρέμβαση τού Παναγιώτη Κοντίδη στην «Πρωινή Επιθεώρηση», που μεταδίδεται καθημερινά από τον Πολίτη 107.6 & 97.6:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ