Ετοιμότητα δηλώνει η Αστυνομία για μετακίνηση φιλάθλων: Διευκρινίσεις για μπέρδεμα με αγώνα Ανόρθωσης-Ομόνοιας Αραδίππου

Δημοσιεύθηκε 20.8.2024
Ετοιμότητα δηλώνει η Αστυνομία για μετακίνηση φιλάθλων: Διευκρινίσεις για μπέρδεμα με αγώνα Ανόρθωσης-Ομόνοιας Αραδίππου
H προπώληση εισιτηρίων από την Ανόρθωση έχει επαναρχίσει.

Ετοιμότητα δηλώνει η Αστυνομία μετά τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τη μετακίνηση φιλάθλων και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με την τροποποίηση της προκήρυξης της ΚΟΠ, ενώ προβαίνει σε διευκρίνιση για τη διακοπή της προπώλησης των εισιτηρίων της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.

Όπως αναφέρεται, μετά από σχετικές διευκρινίσεις από την ΚΟΠ διαπιστώθηκε πως ο υπό αναφορά αγώνας δεν εμπίπτει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου και ο αριθμός των εισιτηρίων προκύπτει από τη συμφωνία που σύναψαν οι δύο ομάδες μεταξύ τους, ενώ επιπλέον ξεκαθαρίζεται από την Αστυνομία πως η ίδια «ουδεμία σχέση έχει με την προπώληση εισιτηρίων για οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη η προπώληση εισιτηρίων από την Ανόρθωση έχει επαναρχίσει, με την ομάδα της Αμμοχώστου να ευχαριστεί την Αστυνομία και την ΚΟΠ για τη συνεργασία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Διευκρίνηση της Αστυνομίας όσο αφορά στη μετακίνηση φιλάθλων βάσει της προκήρυξης της ΚΟΠ

Μελετώντας την τροποποίηση της προκήρυξης της ΚΟΠ, που καθορίζει ανώτατο όριο στη μετακίνηση φιλάθλων μεταξύ των ομάδων που οι αγώνες τους θεωρούνται υψηλού κινδύνου και μετά από σχετικές διευκρινήσεις που δόθηκαν από την Ομοσπονδία, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, αλλά εναπόκειται στη συμφωνία που σύναψαν οι δύο αντίπαλες ομάδες μεταξύ τους.

Η Αστυνομία διευκρινίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με την προπώληση εισιτηρίων για οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα και δηλώνει την ετοιμότητα της για αστυνόμευση όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων στη βάση της συγκεκριμένης προκήρυξης της ΚΟΠ.

Σε ετοιμότητα η Αστυνομία

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία δηλώνει την ετοιμότητα της και αναμένει ότι και οι υπεύθυνοι φορείς, θα επιδείξουν την κατάλληλη σοβαρότητα και ανάληψη των ευθυνών τους, ώστε να έχουμε επιτέλους ένα ασφαλές πρωτάθλημα.

Σημειώνειται δε, ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας ενημέρωσε τον Υπουργό για την πρακτική εφαρμογής των μέτρων, όπως αυτά αναφέρονται, στην επιστολή που στάλθηκε από την Αστυνομία προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στις 2 Αυγούστου, 2024.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ