Άλλη φάση η Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 11.8.2024
Άλλη φάση η Ομόνοια

Η Ομόνοια απέναντι στη Φέχερβαρ στο ΓΣΠ έδωσε συνέχεια στο πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στα δύο ματς με την Τορμπέντο. Οι πράσινοι ήταν εξαιρετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ούγγρους και, ναι, το 1-0 τους αδικεί ενόψει της ρεβάνς.

Θα μπορούσε το τριφύλλι, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε, να «τελειώσει» απ΄το πρώτο ματς την πρόκριση. Δικαιολογημένα υπάρχει χαρά στις τάξεις των οπαδών, αφού δεν είναι μόνο ο γνωστός... καλοκαιρινός ενθουσιασμός. Η ομάδα δείχνει πως μπορεί να αποδώσει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το ζητούμενο τώρα είναι να καταφέρει να πετύχει τον πρώτο της μεγάλο στόχο. Να επιστρέψει σε ευρωπαϊκούς ομίλους και να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

ΨΑΛΤ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ