Ζωγραφισμένα χαμόγελα, νότα αισιοδοξίας στην Ομόνοια αλλά... σεμνά και ταπεινά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 27.7.2024
Ζωγραφισμένα χαμόγελα, νότα αισιοδοξίας στην Ομόνοια αλλά... σεμνά και ταπεινά

Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν δεν είναι κριτήριο για τις δυνατότητες της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσούσης του «χτισίματος». Από την άλλη όμως, άφησε αισιόδοξα μηνύματα η πρώτη φετινή παρουσία και ο κόσμος της Ομόνοιας έφυγε από το ΓΣΠ με μία ευχαρίστηση μετά την επικράτηση με 3-1 επί της Τορμπέντο Κουταΐσι.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει στους πράσινους σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League. Και πάνω σε αυτό το σκορ καλείται να «χτίσει» για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Οι παίκτες του Νταμπράουσκας έδειξαν διάθεση, έβγαλαν αντίδραση όταν το παιχνίδι πήγε να στραβώσει και η εικόνα σε γενικές γραμμές ήταν θετική. Οι νεοφερμένοι άρεσαν, με τους Εράκοβιτς και Μάριτς να κάνουν πολλά τρεξίματα, τον Μασούρα να είναι άριστος στο δεξί άκρο και τον Εβάντρο που πέρασε ως αλλαγή να κάνει τη διαφορά. Κανείς όμως δεν μπορεί να πάρει... διθυραμβικά σχόλια, ενώ και οι παλιοί ήταν επίσης... ωραίοι.

Όπως ο Σεμέδο που ήταν ασταμάτητος στο πρώτο μέρος και ο Κουλιμπαλί, που εκτός από τα γκολ, στην άμυνα δείχνει να είναι ο ηγέτης που της έλειπε. Άλλωστε, το έδειξε από ένα σημείο και μετά στο περσινό πρωτάθλημα.

Στην Ομόνοια σκύβουν το κεφάλι και δεν παρασύρονται. Καλείται στη ρεβανς της 1ης Αυγούστου (19:00) να κάνει και πάλι αποτελεσματική εμφάνιση και να επιστρέψει με το εισιτήριο στο χέρι. Διαθέσιμος θα είναι και ο Κούσουλος που εξέτισε την τιμωρία του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ