«Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τις λεπτομέρειες αυτά παθαίνεις»

Δημοσιεύθηκε 25.7.2024
«Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τις λεπτομέρειες αυτά παθαίνεις»

Οι δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΚ, Χουάν Φεράντο, μετά τη βαριά ήττα από την Πάκσι στην Ουγγαρία.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, είναι άσχημο το αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη σε σημαντικές φάσεις. Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τις λεπτομέρειες αυτά παθαίνεις. Τώρα θα παλέψουμε για την αντίδραση στην έδρα μας» ανάφερε αρχικά.

Έπειτα ανάφερε για τα λάθη ότι «Είχαμε μεγάλα κενά μεταξύ των παικτών, στις μεταβιβάσεις δεν ήμασταν καλοί. Το τρίτο γκολ ήρθε από λάθος μας».

Σε ερώτηση για την δική του ευθύνη τόνισε ότι από τη στιγμή που ο ίδιος προετοιμάζει την ομάδα, έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ