Το ημίχρονο που ικανοποίησε τον Γκαγιέγο ήταν γεμάτο... Ντράζιτς

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 24.7.2024
Το ημίχρονο που ικανοποίησε τον Γκαγιέγο ήταν γεμάτο... Ντράζιτς

«Στο πρώτο μέρος είχαμε την εμφάνιση που ήθελα, πιέσαμε ψηλά και ήμασταν επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε και δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί οπισθοχωρήσαμε...».

Αυτά δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με την Πετροκούπ και την νίκη με 1-0 στο ΓΣΠ.

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο είδε την ομάδα του να κάνει ένα σχετικά καλό πρώτο μέρος με βάση τις συνθήκες, το οποίο όμως δεν είχε συνέχεια στην επανάληψη.

Η αλήθεια είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι, μετά τα πρώτα λεπτά όπου οι Μολδαβοί είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς να κάνουν κάτι, κατάφεραν σταδιακά να ελέγξουν τον ρυθμό και να γίνουν αυτοί απειλητικοί. Αυτό συνέβη χάρη στον Στέφαν Ντράζιτς ο οποίος ήταν ο ποδοσφαιριστής μέσω του οποίου ο ΑΠΟΕΛ εκφράστηκε επιθετικά.

4910781440894002 thumbnail preview

Αυτό λοιπόν που έγινε ήταν πως Ντράζιτς κατάφερε να κινείται στα σωστά σημεία του γηπέδου, είτε για να βρεθεί σε θέση βολής είτε για να φτιάξει προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του. Στο 7΄ήταν εκεί που έπρεπε για να εκμεταλλευτεί το λάθος του αντιπάλου και να πάρει την μπάλα από την πάσα του Εντογκαλά. Αφού μπήκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 36΄ήταν ξανά στο σωστό σημείο για να πάρει την μπάλα από την πάσα του Σαρφό, προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα όμως δεν τα κατάφερε να τελειώσει την φάση. Ένα λεπτό αργότερα, κινήθηκε ανάμεσα στα δύο στόπερ που είχαν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και κέρδισε το πέναλτι το οποίο έγινε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η αναμενόμενη. Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε το πρώτο της μόλις επίσημο παιχνίδι και πολλοί παίκτες έμειναν από δυνάμεις. Ένας από αυτούς ενδεχομένως να ήταν και ο Ντράζιτς ο οποίος στο 65΄έκανε χώρο στον Ελ Αραμπί.

Συμπερασματικά, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το ημίχρονο που ικανοποίησε τον προπονητή Γκαγιέγο, είχε αρκετό... Ντράζιτς!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ