Μήνυμα Τραΐκοβιτς: «Σχολεία στην Κύπρο, παντρεμένος με Κύπρια και η σημαία που θα κρατώ με περηφάνεια»

Δημοσιεύθηκε 23.7.2024
Μήνυμα Τραΐκοβιτς: «Σχολεία στην Κύπρο, παντρεμένος με Κύπρια και η σημαία που θα κρατώ με περηφάνεια»

Ανάρτηση από τον Μίλαν Τραΐκοβιτς ο οποίος αναφέρεται στο γεγονός ότι θα κρατά την σημαία της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είμαι ο Μίλαν Τραΐκοβιτς. Γεννήθηκα στη Σερβία το 1992.

Το 2001 μετακόμισα στη Κύπρο με την οικογένεια μου για μια καλύτερη ζωή μετά τους βομβαρδισμούς του Νατο.

Πήγα στο δημοτικό σχολείο Αγίου Τύχωνα, γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου και στο λύκειο Λινόπετρας αποφοιτώντας το 2011 με αριστείο. Σπούδασα πολυμέσα και γραφικές τέχνες στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το 2015 πήρα το πτυχίο μου.

Μετά τις σπουδές μου εντάχθηκα στην Εθνική φρουρά και τελείωσα τη σχολή μαχητών με κόκκινο μαχητόσημο.

Είμαι παντρεμένος με τη Κύπρια Νίκη Σταύρου. Παντρευτήκαμε σε ορθόδοξο ναό, με κουμπάρο τον παιδικό μου φίλο Κύπριο Κώστα Κυνηγό.

Πήρα το κυπριακό διαβατήριο το 2013 και απο εκείνη τη μέρα αντιπροσωπώ τη Κύπρο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις με πολλές διακρίσεις.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι θα κρατάω τη σημαία της Κύπρου με πολύ περηφάνεια. Όλοι οι αθλητές μπορούσαν να την κρατήσουν και το ίδιο περήφανοι θα είμασταν ολοι μας. Ο Παύλος θα είναι στη Μασσαλια λόγο της θάλασσας, ο Μάριος αγωνίζετε την επόμενη μέρα και είναι πιο σωστό να ξεκουραστεί, εγώ εχω 10 μέρες μέχρι τον αγώνα μου και δέχτηκα να την πάρω με πολλή περηφάνεια.

Το πόσο Κυπραίος νιώθω και είμαι το δείχνουν τα αποτελέσματα μου και η ανθρωπιά μου.

Καλή επιτυχία σε όλη την κυπριακή αποστολή.

Cyprus Olympic Committee

ΚΟΕΑΣ - Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου / CAAA

Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού - KOA

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ