Με τον κόσμο του για την επιστροφή ο ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 22.7.2024
Με τον κόσμο του για την επιστροφή ο ΑΠΟΕΛ

Τα ψέματα τελείωσαν για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (23/7, 20:00) ρίχνεται στη μάχη των επίσημων αγώνων και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, δίνοντας ήδη ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Δεν μπορεί να μην θεωρηθεί τέτοιο το παιχνίδι με την Πετροκούμπ στο ΓΣΠ, από τη στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την ευκαιρία, αποκλείοντας τους Μολδαβούς, να επιστρέψουν σε κύρια φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από πέντε χρόνια.

Με σύμμαχο τον κόσμο της, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο στάδιο της πρωτεύουσας, η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο θα επιχειρήσει να πάρει μια «καθαρή» νίκη ώστε να εξασφαλίσει από το πρώτο ματς γερό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, με σκοπό εκεί να... επικυρώσει το εισιτήριο για το Conference League και να διεκδικήσει στον γ' γύρο, απέναντι στη νικήτρια του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας-Τσέλιε, αφενός θέση στο Europa League κι αφετέρου την ελπίδα να παλέψει για το Champions League.

Στον ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζουν ότι είναι φαβορί απέναντι στους Μολδαβούς αλλά ταυτόχρονα και ότι η πρόκριση δεν πρόκειται να έρθει αν δεν παρουσιαστούν με σοβαρότητα και «πιάσουν» καλή απόδοση στο χορτάρι του ΓΣΠ. Θα απαιτηθεί συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου καθώς ενδεχόμενα λάθη μπορούν να αποβούν μοιραία.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Ισπανού προπονητή, εκτός είναι ως γνωστό ο Ντβάλι, διαθέσιμος είναι ο Κοσταντίνοφ, ενώ ο Μπέλετς ναι μεν είναι εντάξει όμως από τη στιγμή που έχασε την προετοιμασία δεν αποκλείεται να επιλεγεί ο -πιο έτοιμος- Χριστοδούλου.

Με αυτά τα δεδομένα, η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Χριστοδούλου (Μπέλετς), Σούσιτς, Σιπριάνο, Πέτροβιτς, Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα, Σαρφό, Μαρκίνιος, Εντονγκαλά, Ντράζιτς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ