Πάφος με... διαφορά

Δημοσιεύθηκε 21.7.2024
Πάφος με... διαφορά

Ξεχωρίζει στη λίστα των παικτών με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία η Πάφος.

Ούτως ή αλλιώς η παφιακή ομάδα είχε στο ρόστερ της τον πρώτο στην κατάταξη, καθώς ο Κροάτης τερματοφύλακας, Ίβιτσα Ίβουσιτς, κοστολογείται στα 2.500.000 ευρώ. Πλέον οι κυπελλούχοι διατηρούν στο δυναμικό τους και τον δεύτερο! Αυτός είναι ο Πέπε, ο οποίος πέρσι ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και προ ημερών αποκτήθηκε με ελευθέρα από την Πάφο. 0 27χρονος Πορτογάλος δίνεται από το transfermarkt στα 2.400.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέραν των δυο προαναφερθέντων, άλλοι έξι ποδοσφαιριστές της Πάφου κοστολογούνται από την εν λόγω ιστοσελίδα με πενταψήφιο νούμερο. Αυτοί είναι οι Τάνκοβιτς, Ναμ, Βαλακάρι, Ζάιρο, Ντράγκομιρ και Κβίντα.

Οικονομολόγος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ