«Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα θα υπάρχει μετακίνηση φιλάθλων στα φιλικά…»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 15.7.2024
«Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα θα υπάρχει μετακίνηση φιλάθλων στα φιλικά…»

Την ερχόμενη Δευτέρα τελικά θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ για να εξετάσει τα νέα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί σε σχέση με τη μετακίνηση φιλάθλων στο νέο πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, το δ.σ. θα επανεξετάσει την απόφαση που έλαβε αρχές Ιουνίου για μετακίνηση οπαδών. Κι αυτό λόγω της στάσης της κυβέρνησης που δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου οπόταν θα οδηγηθούν στη Βουλή τα δύο νομοσχέδια για τη βία.

Και ενώ υπάρχει ερωτηματικό για το τι θα γίνει όσον αφορά αυτό το θέμα, ένα άλλο ερώτημα ψάχνει απάντηση: «Τι θα γίνει στα φιλικά;».

Αυτή την ερώτηση έχουμε απευθύνει σε άτομο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και πήραμε την ακόλουθη απάντηση: «Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα θα υπάρχει μετακίνηση φιλάθλων στα φιλικά…».

Η απάντηση «με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα…», είναι πολύ σημαντική, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν θα έχουμε νέα ανατροπή.

Η ΚΟΠ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Γιώργος Κούμας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Από τη μία του ασκούνται πιέσεις από τις διοικήσεις των ομάδων για να επιμείνει στην απόφασή της η ομοσπονδία για μετακίνηση φιλάθλων και από την άλλη δέχεται... ασφυκτικό πρέσινγκ από την κυβέρνηση που δεν θέλει να ακούσει κάτι τέτοιο. Σύντομα, ωστόσο, πιθανότατα την επόμενη Δευτέρα, θα έχουμε οριστική κατάληξη στο θέμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ