Πάει Αθήνα για να παίξει με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 6.7.2024
Πάει Αθήνα για να παίξει με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Λίγο μετά το τρίτο φιλικό της ΑΕΚ στην Ολλανδία (διαβάστε ΕΔΩ), με το οποίο ολοκληρώθηκε και το βασικό μέρος της προετοιμασίας, η ομάδα της Λάρνακας ενημέρωσε για το επόμενο δυνατό φιλικό που θα δώσει.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινοπράσινοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αναμετρηθούν με τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Ιουλίου.

«Eνημερώνουμε ότι η ομάδα μας θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το φιλικό θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (13/07) και θα αρχίσει στις 21:00 το βράδυ» αναφέρει η επίσημη ενημέρωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ