Προς θετική κατάληξη το θέμα Κετζιόρα στον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύθηκε 6.7.2024
Προς θετική κατάληξη το θέμα Κετζιόρα στον ΠΑΟΚ

Τα δημοσιεύματα στην Ουκρανία που μιλούσαν για συμφωνία του Τόμας Κεντζιόρα με την Ντιναμό Κιέβου για πρόωρη λύση του συμβολαίου του, στην πραγματικότητα επιβεβαίωσαν την αισιοδοξία που επικρατούσε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ότι σύντομα θα έκλεινε θετικά το θέμα του Πολωνού αμυντικού.

Όλα δείχνουν ότι ο Κεντζιόρα, εφόσον κλείσει και τυπικά το θέμα με τις δεσμεύσεις του απέναντι στην Ντιναμό, θα προλάβει τουλάχιστον την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία, ικανοποιώντας ένα από τα βασικά αιτήματα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέμεινε στην παραμονή του Πολωνού, που κάλυψε με επάρκεια τη θέση του δεξιού στόπερ στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είχε μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση της Super League.

Με την τυπική ολοκλήρωση της παραμονής του Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ – οι πληροφορίες μιλούν για τριετές συμβόλαιο- θα αποσαφηνιστούν οι όροι της συμφωνίας για τη λύση της συνεργασίας του με τους Ουκρανούς και το κόστος που είχε για τον Δικέφαλο η παραμονή του στην Τούμπα.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ