Πρόκριση από την άσπρη βούλα για τον Καναδά και τώρα... Μέσι

Δημοσιεύθηκε 6.7.2024
Πρόκριση από την άσπρη βούλα για τον Καναδά και τώρα... Μέσι

Στα πέναλτι κρίθηκε και ο δεύτερος (χρονικά) προημιτελικός στο Κόπα Αμέρικα, που είδε τον Καναδά να επικρατεί της Βενεζουέλας με 4-3 από την άσπρη βούλα και να φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά από έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1. Με τις ομάδες να βρίσκονται σε ισοπαλία μετά από πέντε εκτελέσεις εκάστη, ο Μαξίμ Κρεπό απέκρουσε το σουτ του Γουίλκερ Άνχεκ και ακολούθως ο Ισμαήλ Κονέ έβαλε το νικητήριο πέναλτι για τους Βορειοαμερικανούς.

Ο Καναδάς, ο οποίος σημείωσε μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων, ξεκίνησε τον αγώνα πολύ επιθετικά και η πίεσή του απέδωσε καρπούς στο 13ο λεπτό, καθώς ο Γιάκομπ Σάφελμπουργκ μετέτρεψε σε γκολ τη σέντρα του Τζόναθαν Ντέιβιντ.

Η Βενεζουέλα βρήκε την ισοφάριση στο 64ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ Σάλομον Ρόντον, που είδε τον Κρεπό από τη γραμμή του και με μια λόμπα πέρασε την μπάλα από πάνω του ισοφαρίζοντας. Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου, Αργεντινή, στο Νιου Τζέρσεϊ την Τρίτη διεκδικώντας μια θέση στον τελικό της 14ης Ιουλίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ