Μεγάλη συνέντευξη Τάνκοβιτς: «Η Πάφος είναι ομάδα ελίτ, μόνο αυτό της λείπει»

Δημοσιεύθηκε 5.7.2024
Μεγάλη συνέντευξη Τάνκοβιτς: «Η Πάφος είναι ομάδα ελίτ, μόνο αυτό της λείπει»

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο gazzetta.gr. Ο άσος της Πάφου μίλησε κατά κύριο λόγο για την Α.Ε.Κ Αθηνών της οποίας την φανέλα φόρεσε πριν έρθει στην Κύπρο ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην εμπειρία του στο νησί μας.

Διαβάστε την σχετική του τοποθέτηση για την Πάφο:

«Όλα είναι σχέδιο του Θεού. Κανείς δεν κάνει σχέδια καλύτερα από τον Θεό. Τώρα είμαι στην Πάφο, παίζω καλά και είμαι χαρούμενος. Η γυναίκα μου απολαμβάνει τη ζωή, τα παιδιά μου είναι χαρούμενα και έχουν φίλους. Παλεύουμε για τίτλους και έχουμε καλές εγκαταστάσεις. Αυτή η ομάδα είναι elite. Της λείπει μόνο το γήπεδό της»

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την συνέντευξη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ