8-0 ημίχρονο και διακοπή…

Η είδηση προβληματίζει τους λίγους και λίγες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και βγαίνει μέσα από ανακοίνωση της ίδιας της ΚΟΠ: «Ο αγώνας Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας διακόπηκε με τη λήξη του α’ ημιχρόνου, όταν ο Εθνικός λόγω τραυματισμών έμεινε με έξι ποδοσφαιρίστριες. Στο χρονικό σημείο της διακοπής η γηπεδούχος ομάδα ήταν μπροστά με 8-0!» (το θαυμαστικό είναι δικό μας).

Καλά κύριοι της ΚΟΠ, διερωτηθήκατε πώς γίνεται να τραυματίζονται σε ένα 45λεπτο πέντε παίκτριες τόσο σοβαρά που να μην μπορούν να συνεχίσουν τον αγώνα; Και εγώ πάλι, διερωτούμαι, πέντε τραυματισμοί συν τρεις αλλαγές, σημαίνει ότι οκτώ παίκτριες του Εθνικού, είτε έμειναν από δυνάμεις, είτε χτυπήθηκαν βάναυσα από τις παίκτριες της Νέας Σαλαμίνας!

Τέλος πάντων, για να είμαστε σοβαροί, προφανώς ούτε τραυματισμούς από μαρκαρίσματα είχαμε, ούτε κάτι άλλο έφερε τη διακοπή. Απλώς τα κοριτσάκια του Εθνικού δεν θα άντεχαν άλλο στον αγωνιστικό χώρο να δέχονται γκολ ανά πεντάλεπτο. Βαρέθηκαν να γίνονται σάκος του μποξ για τις αντίπαλες ομάδες (ΑΕΛ 13-0, Ερμής 9-0).

Φίλοι της ΚΟΠ, είπαμε να διοργανώνετε πρωταθλήματα γυναικών, ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε ώστε να μην έχουμε παρόμοια φαινόμενα με το 8-0 και τη διακοπή στο ημίχρονο. Έτσι δεν προωθούμε το ποδόσφαιρο. Αυτό που κάνουμε είναι να δημιουργούμε ψυχολογικά προβλήματα στα κορίτσια που αγαπούν το άθλημα, αλλά που δεν δέχονται να παίζουν σε καθαρά άνισους αγώνες.