Tέλος εποχής: Αποσύρεται από τη δράση ο Εφραίμ

Δημοσιεύθηκε 11.5.2024
Tέλος εποχής: Αποσύρεται από τη δράση ο Εφραίμ

Την απόφαση να τερματίσει την πλούσια καριέρα του έλαβε ο Γιώργος Εφραίμ!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ και αρχηγός του τιμήθηκε από την ομάδα λίγο πριν από την απονομή του τίτλου στους πρωταθλητές.

Όπως ανακοίνωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ο Εφραίμ είχε πρόταση να παραμείνει στην ομάδα όμως ο ίδιος ενημέρωσε τη διοίκηση για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Eφραίμ αποσύρεται σε ηλικία 34 ετών και μετά από δέκα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίον κατέγραψε 277 συμμετοχές και κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ μετράει κι ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα με την Ομόνοια.

Σημειώνεται πως ο Εφραίμ έγινε ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας στα «αιώνια» ντέρμπι με 11 γκολ, ξεπερνώντας τον Ανδρέα Στυλιανού (δέκα), ενώ με την εθνική ομάδα έχει καταγράψει 51 συμμετοχές.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ