Το πλάνο του Σα Πίντο για να επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ στον θρόνο του

Δημοσιεύθηκε 10.5.2024
Το πλάνο του Σα Πίντο για να επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ στον θρόνο του

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της. Το βράδυ του Σαββάτου (11/5, 19:00) ο ΑΠΟΕΛ κλείνει τη σεζόν υποδεχόμενος στο ΓΣΠ την ΑΕΚ σε τελικό πρωταθλήματος, με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι βολεύονται και με ισοπαλία, σαφώς είναι υπέρ τους όμως την ίδια ώρα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα του Σα Πίντο θα αγωνιστεί για τη νίκη, καθώς στο αντίθετο σενάριο εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος.

Ακόμη μεγαλύτερο «όπλο» για τον ΑΠΟΕΛ (πέραν του... δικαιώματος στην ισοπαλία) θα είναι το «φλεγόμενο» ΓΣΠ καθώς 17.000 οπαδοί του ετοιμάζονται να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για να σπρώξουν την ομάδα στην κατάκτηση του 29ου της πρωταθλήματος, επαναφέροντας τον ΑΠΟΕΛ στον θρόνο του.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Σα Πίντο, εκτός απρόοπτου θα περιλαμβάνει μία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Ομόνοια, καθώς ο Μαρκίνιος εξέτισε την τιμωρία του κι επιστρέφει, στέλνοντας τον Εφραίμ στον πάγκο.

Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται πως θα διατηρηθούν στη θέση τους, με τον Μπέλετς στην εστία, τους Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς και Τσεμπάκ στην άμυνα, τους Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο και Σαρφό στη μεσαία γραμμή, τον Εντονγκαλά στο δεξί «φτερό» και τον Κβιλιτάια στην κορυφή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ