Στους τελικούς για 11η σερί φορά η ΑΕΚ!

Δημοσιεύθηκε 8.5.2024
Στους τελικούς για 11η σερί φορά η ΑΕΚ!

Στους τελικούς της Basket League για άλλη μια φορά προκρίθηκε η Πετρολίνα ΑΕΚ η οποία επικράτησε του ΑΠΟΕΛ και στο Game 3 των ημιτελικών, κερδίζοντας με 88-74 στο «Κίτιον» και κάνοντας το 3-0 στη σειρά.

Θυμίζουμε πως οι κιτρινοπράσινοι, οι οποίοι είχαν τερματίσει στην πρώτη θέση, νίκησαν με 85-71 το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους κι ακολούθως έκαναν μπρέικ στο «Λευκόθεο» με 86-85.

Η ομάδα της Λάρνακας φτάνει στους τελικούς του πρωταθλήματος για 11η σερί χρονιά (με εξαίρεση τη σεζόν 2019/20 που διεκόπη) καθώς συμμετέχει ανελλιπώς από το 2013 (τις πρώτες τέσσερις φορές με τον ΑΠΟΕΛ, τις επόμενες έξι με τον Κεραυνό).

Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το έβδομό της πρωτάθλημα (11ο με αυτά του Πεζοπορικού) και δεύτερο διαδοχικό, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ανόρθωση-Κεραυνός, με τους Στροβολιώτες να προηγούνται με 2-0 και το Game3 να διεξάγεται την Πέμπτη (9/5) στην έδρα της «Κυρίας».

Tα δεκάλεπτα: 21-16, 41-43, 63-64, 88-74

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ