Άλλος... παίκτης με Αναστασίου

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 3.5.2024
Άλλος... παίκτης με Αναστασίου

Πριν την έλευση του Γιάννη Αναστασίου, ένα σίγουρο... ποντάρισμα για τους παίκτες που θα αποχωρούσαν το καλοκαίρι από την Ομόνοια ήταν αυτό του Νεμάνιαν Μίλετιτς. Δεν ήταν ανάμεσα στις βασικές επιλογές και γενικά οι παρουσίες του χαρακτηρίζονταν από αστάθεια. Έτσι και αλλιώς το συμβόλαιο του Σέρβου αμυντικού ολοκληρώνεται με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Δύο μήνες μετά, δεν είναι δεδομένο πως ο Μίλετιτς θα αποχωρήσει από το «Ηλίας Πούλλος». Και αυτό γιατί πολύ απλά στα παιχνίδια που κλήθηκε να παίξει με τον Ελλαδίτη τεχνικό στον πάγκο ήταν σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίους. Έγινε... άλλος παίκτης και στο τελευταίο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε από τους φίλους των πρασίνων ως ο πολυτιμότερος, λαμβάνοντας χθες το βραβείο του από τη χορηγό εταιρεία.

Το παράδοξο είναι πως έκανε τα καλά του παιχνίδια αγωνιζόμενος ως δεξιός ακραίος αμυντικός, σε μία θέση που ο Μάθιους την είχε σχεδόν... καπαρωμένη. Ο Μίλετιτς λοιπόν με τον Γιάννη Αναστασίου, του οποίου η γνώμη τη νέα σεζόν θα είναι καταλυτική για το ρόστερ ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού, έπαιξε δύο 90λεπτα με τον Άρη στο κύπελλο και τρία 90λεπτα στα πλέι οφ, έχοντας όμως και ολιγόλεπτες συμμετοχές στα πρώτα ματς αυτής της σειράς. Υπάρχει σαφώς ένας μικρός προβληματισμός για την ηλικία του (γεννημένος τον Ιανουάριο το 1991), εντούτοις, με την παρουσία του το τελευταίο διάστημα, διέψευσε πολλούς και έστειλε τα... μηνύματά του.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, την επόμενη εβδομάδα θα διαφανεί κατά πόσο θα είναι διαθέσιμοι για τον τελικό της 18ης Μαΐου οι Φαμπιάνο και Λανγκ. Οι δύο παίκτες, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, ανεβάζουν ρυθμούς και το τεχνικό επιτελείο ελπίζει πως θα είναι έτοιμοι για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

11 ή 25 Ιουλίου

Mε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία της θα ξεκινήσει η Ομόνοια το ευρωπαϊκό της οδοιπορικό. Συγκεκριμένα, με την παρουσία της τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ανέβασε τη βαθμολογία της στους 12.000 βαθμούς. Ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να ξέρει σε ποια διοργάνωση θα λάβει μέρος. Με την 3η θέση στο πρωτάθλημα, λαμβάνει μέρος στον β΄ προκριματικό γύρο (25 Ιουλίου) του Conference League ενώ σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου τότε θα μεταφερθεί στο Europa League, ξεκινώντας από τον α΄ προκριματικό γύρο (11 Ιουλίου).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ