Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 1.5.2024
Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Ο ΑΠΟΕΛ μάς συνήθισε σε μεγάλα ρεκόρ, είτε αυτά αφορούν τον αγωνιστικό τομέα είτε αφορούν την προσέλευση του κόσμου. Αυτή τη φορά, όμως, ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς σε μισή μέρα κατάφερε να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας προπώλησης είναι η κατάρριψη του ρεκόρ όλων των εποχών που κατείχε η Ομόνοια από τη σεζόν 2010-11 με 162.061 εισιτήρια.

Ο ΑΠΟΕΛ ήδη ξεπέρασε τα 170.000 και ο αριθμός θα γίνει πιο μεγάλος, ανάλογα από την απόφαση για το αν θα ανοίξει ή όχι μέρος του βόρειου πετάλου! Ο γοργός ρυθμός με τον οποίο εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια μαρτυράει τη δίψα που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας της Λευκωσίας για επιστροφή στους τίτλους, αφού ο τελευταίος χρονολογείται από τo 2019.

Η δουλειά από τους οπαδούς έγινε και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό που τώρα ο κόσμος ζητά από τους παίκτες είναι να αφοσιωθούν στην προετοιμασία τους ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο ραντεβού της 11ης Μαΐου, οπότε και ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ