Ένα «δώρο» που το θέλει σαν... τρελή η Πάφος FC

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 1.5.2024
Ένα «δώρο» που το θέλει σαν... τρελή η Πάφος FC

Συμπληρώνονται φέτος δέκα χρόνια από την απόφαση για συνένωση της ΑΕΠ με την ΑΕΚ Κουκλίων και τη δημιουργία της Πάφος FC, στην οποία ευελπιστούν να γιορτάσουν την πρώτη δεκαετία ύπαρξης της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος είναι αυτός;

Μα φυσικά η κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό της 18ης Μαΐου κόντρα στην Ομόνοια. Αναμφίβολα, σε αυτή τη δεκαετία το συγκρότημα της Πάφου έκανε σταθερά βήματα προς τα εμπρός, πετυχαίνοντας να συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις έξι καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Μετά τα πρώτα χρόνια που ήταν μεταξύ α’ και β’ κατηγορίας, από τη σεζόν 2017-18 βρίσκεται στα σαλόνια των μεγάλων.

Σε εκείνη την αγωνιστική περίοδο είχε τερματίσει στην 10η θέση, ενώ ακολούθησε μία 8η και τις επόμενες δύο χρονιές ήταν έβδομη. Την περίοδο 2021-22, η Πάφος FC πέτυχε την πρώτη παρουσία της στο α’ γκρουπ του πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση, όπου βρίσκεται και φέτος έχοντας μικρό παραθυράκι για την 4η θέση (σ.σ. πρέπει να κερδίσει η ίδια την Ομόνοια στην τελευταία αγωνιστική και να έχει ταυτόχρονα απώλειες ο Άρης στον αγώνα με την Ανόρθωση).

Στην παφιακή ομάδα ευελπιστούν αυτή η ανοδική πορεία να επιστεγαστεί φέτος με ένα τρόπαιο που θα φέρει για πρώτη φορά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, στόχος που τέθηκε εξαρχής από την ημέρα που η ομάδα ανέβηκε και οικονομικά επίπεδο με την έλευση των Ρώσων επενδυτών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ